ارز دیجیتال

هودل (HODL) یا هولدینگ در ارز دیجیتال چیست و چه کاربردی دارد؟

1403/02/09 0

در این بخش تصمیم داریم در مورد یکی از استراتژی های مهم و موثر در سرمایه گذاری و معاملات ارز دیجیتال صحبت کنیم. دنیای ارز دیجیتال متشکل از هزاران قوائد و اصول میباشد و کسی که در این زمینه مشغول به فعالیت است باید با هر یک از آنها اشنایی کامل را داشته باشد. در این مقاله به بررسی استراتژی هودل (HODL) یا به اصطلاح هولدینگ در بازار ارزهای دیجیتال خواهیم پرداخت و اینکه این استراتژی چیست، چه کاربرد ها و مزایایی در توسعه مالی دارد و اینکه چگونه و به روشی از این استراتژی میتوان استفاده کرد و از مزیت های آن بهره مند شد. اگر مایل هستید تا درباره این موضوع در ارز دیجیتال اطلاعات مفید و کاربردی را کسب کنید، لطفا ما را تا پایان این مقاله دنبال کنید تا به نتایج خوبی برسید.

هولدینگ

هولد کردن چیست؟

بسیاری از اشخاص تصمیم می گیرند سرمایه خود را صرف خرید طلا یا با آن دلار خریداری کنند تا ارزش سرمایه شان افزایش یابد. در واقع افراد به این امید که روزی ارزش طلا یا دلار افایش خواهد یافت، پولشان صرف خرید آن‌ها می‌شود. این کار صرفا برای پس‌انداز یا سرمایه‌گذاری انجام می‌شود و هدفی برای کسب درآمد برای مدت کوتاه وجود ندارد. ما می‌خواهیم در آینده‌ای که مدت آن مشخص نیست، با بالارفتن قیمت احتمالی، سود ببریم. به این کار هولد کردن می‌گویند. در دنیای کریپتو  از هولدینگ نیز چنین موضوعی وجود دارد که آن را هولد کردن یا نگهداری می‌نامیم. در حقیقت شما ارز دیجیتال را «نگهداری می‌کنید». نکته اصلی این است که در این شیوه نباید با بالارفتن و پایین آمدن موقتی قیمت اقدام به فروش ارزهای خود کنید. بلکه صبر کنید تا روزی در آینده اتفاقی که منتظرش بودید، رخ دهد. به عنوان نمونه روند افزایش قیمت بیت کوین را در نظر داشته باشید. در سال 2009 بیت کوین با ارزشی نزدیک به صفر، تولید و به بازار عرضه شد. اشخاص زیادی طی چند سال اول پس از عرضه بیت کوین، آن‌ها را فروختند و یا حتی برای خرید چیزهای بسیار ساده مانند غذا خرج کردند! پس از چند سال روند صعودی چشم‌گیر قیمت بیت کوین شروع شد.

 

هولدر کیست؟

 در رابطه با هولدینگ به معنای نگهداری و ذخیره ارزهای دیجیتال به امید سوددآوری در طول مدت است، منظور از هولدر کسی است که ارزهای هر فرد دیگری را خریداری کرده و به بالارفتن قیمت در آینده، آن‌ها را نگهداری می‌کند. هولدر ارز دیجیتال بدون توجه به بالارفتن و پایین آمدن قیمت رمزارزها، آن‌هارا در کیف پول خود ذخیره میکنند و به دنبال کسب سود از این تغییرات نیستند. ولی منتظر یک تغییر یا رویداد خاصی است که سرمایه را افزایش دهد. نکته اصلی این است که در این قسمت به آن اشاره می کنیم، تفاوت بین هولدینگ و استیکینگ چیست. اگر چه در هر دوره ای با این شیوه ها، ارزها ذخیره شده و نگهداری می‌شوند؛ اما تفاوت‌های مهمی هم میان آن‌ها وجود دارد.

هولدینگ

مزایا و معایب هولدینگ

طبیعتا هولد کردن رمزارزها نیز مثل هر شیوه دیگری، مزایا و معایبی دارد که پیش از آغاز کار باید از آن‌ها آگاه باشید. بررسی بین مزایا و معایب، می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری کمک بسزایی کند. در اول به کرپتو می‌پردازیم. چند مورد از مزایا هولدینگ عبارت اند از: محدود کردن ریسک سرمایه گذاری، استفاده از نوسانات بلند مدت، سهولت برای افراد مبتدی، انعطاف پذیری.

 

سخن آخر:
در این مقاله در تلاش بودیم تا بهترین و مهمترین عناوین و موارد مربوط به استراتژی هولدینگ را به صورت واضح و شفاف توضیح دهیم و شما را با عوامل و اصول مهم در رابطه این استراتژی آشنا کنیم و همچنین در مورد اینکه هولدر چه کسی است و چه کاری انجام میدهد، به طور کلی کسی که سرمایه و دارایی خود را به مدت طولانی نگه میدارد هولدر کفته می شود. علاوه بر آن با ویژگی ها و مزایای هولدینگ نیز آشنا شدیم. هولدینگ در بازارهای مالی بسیار کارساز و موثر است.

 

لینک های مفید
بالا