سئو داخلی که ارتباط مستقیمی با چگالی کلمات کلیدی و متاتگها دارد، کلیه اصولی است که در داخل سایت برای دستیابی به نتایج بهتر در موتورهای جستجو انجام میدهیم. همه تلاشهای سئو با هدف رسیدن به بهترین نتیجه در موتورهای جستجو و افزایش ترافیک سایت انجام میشود. الگوریتمهای گوگل از دو فاکتور On-Page و Off-Page برای ارتقای رتبه سایت استفاده میکنند. در این نوشتار به اینکه سئو داخلی چیست و شامل چه مواردی می شود؟ میپردازیم.
مجموعه کارهایی که داخل سایت انجام میشود تا موجب افزایش رتبه و ترافیک سایت از موتورهای جستجو شود. این اقدامات شامل بهینهسازی محتوا و همینطور کدهای HTML وبسایت است. از آنجایی که تمامی این کارها در داخل سایت انجام میگیرد به آن سئو داخلی سایت یا سئو آنپیج گفته میشود. جدا از اینکه سئو داخلی مناسب باعث میشود توسط موتورهای جستجو دیده شوید، به مخاطب مستقیم وبسایتتان هم کمک میکند تا درک بهتری از صفحات داشته باشد. اما در اصل سئو داخلی با هدف بالا رفتن امتیاز وبسایت در نتایج جستجو انجام میگیرد. در این فرآیند چند مورد اهمیت پیدا میکند. مواردی چون عنوانهایی که برای مطالب وبسایت خود انتخاب میکنید. یا توضیحاتی که دربارۀ یک محتوا یا محصول مینویسید. حتی آدرسی که به عنوان آدرس صفحه در نظر میگیرید. تمام اینها معرف محتوای شما به موتورهای جستجو هستند. قبل از همۀ این موارد هم انتخاب کلمه کلیدی مناسب اهمیت زیادی دارد. در ادامه دربارۀ تمام این مفاهیم توضیح میدهیم و نکاتی برای ارتقا سئو داخلی سایت خواهیم گفت.
تا اینجای مقاله متوجه شدید که سئو داخلی چیست و چه اهمیتی دارد اما شما تنها با لینک دهی داخلی نمیتوانید این نوع سئو را به نحو احسن در سایت تان پیاده سازی کنید و نیاز است که اصول و استانداردهایی را نیز رعایت کنید و برای این کار استراتژی و چک لیست تهیه کنید. وجود چک لیست سئو داخلی و ارزیابی و بهبود استراتژی پیوند داخلی به طور منظم برای سئوی آن پیج سایت شما بسیار مهم است و یکی از راه های بهبود سئو وب سایت تان با برنامه ریزی و ساختارمند است. با وجود چک لیست On-Page SEO و افزودن پیوندهای داخلی مناسب ، مطمئن می شوید که Google متوجه شده است:
• ارتباط بین صفحات سایت وجود دارد ؛
• رابطه موضوعی و معنایی بین صفحات سایت وجود دارد ؛
• و ارزش صفحات مهم سایت به گوگل اثبات میگردد
البته باید بدانید که چک لیست سئو داخلی برای سایت های مختلف میتواند متیر باشد اما مراحل آن به طور کلی برای تمام سایت ها یک قانون کلی است.
در ادامه، به برخی از مواردی خواهیم پرداخت که به شما در ایجاد یک محتوای مناسب کمک می کند:
• محتوایی مرتبط: مرتبط بودن محتوا با پرسش کاربران، بدون شک مهمترین بخش محتوای مناسب برای سئو داخلی است. همراستایی محتوای خود با جستارهای جستجوی مخاطب، شانس شما را برای جلب توجه افزایش می دهد. گوگل هدف جستجو را درک می کند و بنابراین نوع محتوایی که قرار می دهید و قالبی که انتخاب می کنید اهمیت زیادی در سئو داخلی دارد.
• محتوایی منحصر به فرد: ارائه آنچه که کاربر به دنبال آن است برای موتورهای جستجو بسیار مهم است. اگر محتوای شما چیز جدیدی را به روی میز نمی آورد، در جذب مخاطب و موتورهای جستجو شکست خواهید خورد.
• محتوایی عمیق: وقتی شخصی در وب جستجو می کند، به دنبال اطلاعات کامل و مفید می گردد. اگر محتوای شما نتواند اطلاعات عمیقی را در مورد موضوع ارائه دهد، به احتمال زیاد برای دریافت اطلاعات به سایت دیگری می رود. محتوای خوب تمام جنبه های موضوع را پوشش می دهد و این همان چیزی است که موتورهای جستجو نیز به دنبال آن هستند.
• وضوح محتوا: وضوح در محتوا یکی دیگر از ویژگی های مهم تولید محتوای خوب برای سئو داخلی است. محتوایی که واضح طراحی و نوشته شده است، خوانندگان را به خود جذب می کند زیرا آن ها می توانند به سرعت آن را مرور کنند. هنگام ایجاد محتوا برای وب سایت خود از گلوله ها (Bullet)، عنوان های فرعی، تصاویر، زبان آسان و جملات کوتاه استفاده کنید.
نتیجه گیری :
پیاده سازی درست استراتژی های سئو on page باعث می شود که سایت شما هم مطابق با اصول موتور جستجو باشد و هم این که به خوبی از عهده برآورده کردن نیازهای کاربران و جلب رضایت آنها بربیاید. اگر در لحاظ کردن فاکتورهای مربوط به سئو داخلی افراط یا تفریط نکنید، مطمئن باشید که به رتبه ای که لیاقتش را دارید، خواهید رسید.