تگ div در html یکی از تگ های کاربردی در طراحی سایت می باشد که می توانیم با آن صفحه را به بخش های مختلف تقسیم کنیم. تگ دایو یا دیو مانند یک ظرف است که می توانیم هر چیزی داخل آن بریزیم. در این نوشته استفاده از تگ div در html به صورت اصولی آموزش داده می شود تا بتوانید به بهترین نحو آن را به کار ببرید.
تگ div از از ۳ حرف اول کلمه Division به معنی بخش یا قسمت گرفته شده، که در فارسی به تگ دایو یا دیو مشهور است. این تگ یکی از تگ های پرکاربرد در طراحی صفحات وب می باشد که با استفاده از آن می توان صفحات وب سایت را به بخش های مختلف تقسیم کرد. شیوه استفاده از این تگ به شکل <div> </div> است. در بین این تگ باز و بسته می توان گروهی از تگ ها که هر کدام شامل محتوا، فایل های صوتی و تصویری گوناگون می باشند قرار بگیرد. قبل از اینکه تگ div به پروتکل html اضافه شود، طراحان وب سایت برای ایجاد قسمت های مختلف سایت مثل هدر، فوتر، ساید بار و… از جدول یا همان تگ table استفاده می کردند. اما تگ div با روی کار آمدنش این وظیفه برعهده گرفته و کار را بسیار ساده تر کرد. البته همانطور که در مقاله تگ header در html توضیح دادیم در ورژن جدید html یعنی html5 با روی کار آمدن تگ های مثل تگ header، nav، main و…. کار بخش بندی وب سایت های تخصصی تر شده. اما با اینحال استفاده از تگ div باز هم بسیار زیاد است. فراموش نکنید که مطابق با قوانین جدید، حتما از تگ های مرتبط با بخش بندی مثل تگ div ,header ,section ,footer و.. استفاده نمایید. چرا که استفاده بی مورد از سایر تگ ها مثل تگ table قطعا تاثیر منفی در سئوی وب سایت شما خواهد داشت.
نحوه به کارگیری از این تگ به شکل <div> </div> می باشد. در بین این تگ باز و بسته، می توان گروهی از تگ ها که هر کدام شامل محتوا، فایل های صوتی و تصویری گوناگون می باشند، قرار گیرد. قبل از اینکه تگ div در HTML اضافه شود، طراحان وب سایت برای ایجاد قسمت های مختلف سایت مثل هدر، فوتر، سایدبار و… از جدول یا همان تگ table استفاده می کردند. اما تگ div با روی کار آمدنش این وظیفه را برعهده گرفت و کار را بسیار ساده تر کرد. در مقاله تگ header در html توضیح دادیم که در ورژن جدید html یعنی html5 با روی کار آمدن تگ های مثل تگ header ،nav ،main و…. کار بخش بندی وب سایت ها تخصصی تر شده است اما همچنان استفاده از تگ div باز هم بسیار زیاد است. فراموش نکنید که مطابق با قوانین جدید، حتما از تگ های مرتبط با بخش بندی مثل تگ div ،header ،section ، footer و.. استفاده نمایید. چرا که استفاده بی مورد از سایر تگ ها مثل تگ table قطعا تاثیر منفی در سئوی وب سایت شما خواهد داشت.
نتیجه گیری:
در این مقاله هر آنچیز که در مورد تگ div در HTML اعم از مفاهیم، ساختار، نوع کدنویسی این تگ و تفاوت آن با span و دیگر عناصر لازم است تا شما تسلط کافی در این زمینه پیدا کنید، بیان شد. با مطالعه این مطلب به راحتی می توانید بخش های مختلف سایت خود را طراحی نمایید.