همانطور که در عنوان مقاله مشاهده می کنید در این مقاله قصد داریم تا درباره یک استراتژی مهم در تحلیل تکنیکال با شما صحبت کنیم. به طور کلی تحلیل تکنیکال مربوط به آن دسته از تجزیه و تحلیل هایی میشود که سرمایه گذاران و معامله گران برای اینکه بتوانند روند و نوسانات قیمتی و شرایط بازار در آینده را نسبت به گذشته مورد بررسی و وقایع احتمالی را در آینده نچندان نزدیک پیش بینی کنند تا از اتفاقات بد در امان بمانند، از این روش استفاده میکنند و اقدامات لازم و حیاتی را نسبت به دارایی های خود انجام میدهند. در این مقاله به موضوع استراتژی معامله موقعیت در تحلیل تکنیکال خواهیم پرداخت، اگر مایل هستید تا اطلاعات موثر و مهمی در مورد این استراتژی کسب کنید پس ما را تا پایان این مقاله دنبال کنید.
در جهان گسترده و پویای بازارهای مالی، هر کاری به دنبال کشف شیوه ها و استراتژیهاییست که میتواند از موجهای ناپایداری سودمند باشد و ریسکهای خود را به حداقل ممکن برساند. اینجاست که تصمیمگیریهای واضح و بهخصوصی از شرایط خود را نشان میدهد. استراتژی معامله موقعیت (Position Trading)، یک برنامه منظم و برنامه ریزی شده به سرمایه گذاری میباشد که طبق تحلیل دقیق بازار و پیش بینی روندهای آتی انجام می شود. این استراتژی که طبق شناخت حرکات قیمتی بازار و فرصتهای آن پیروی می کند، به سرمایهگذاری کمک میکند تا در طول مدت، سودآوری زیادی را کسب کنند. در این مقاله، قصد داریم ضمن معرفی و آشنایی با این استراتژی، نکات مهم و تکنیکهای اصلی را که میتوان در بهینه سازی عملکرد تشریح نقش اساسی ایفا کند، بررسی کنیم.
استراتژی معامله موقعیت (Position Trading Strategy) یکی دیگر از استراتژی های استراتژی در بازارهای مالی به خصوص بازار فارکس تلقی می شود. این استراتژی بیشتر برای تریدرهایی با دید بلندمدت موثر بوده و در بازار فارکس، بورس و ارزهای دیجیتال نقش بسزایی دارد. برخی از سرمایه گذارانی که از این شیوه استفاده میکنند، چند هفته تا چند ماه انجام میدهند. این استراتژی برای خیلی موثر میباشد که نمیخواهند به نوسانات بازار توجه کنند. سهمها از نظر تحلیل فاندامنتال بررسی شده و در حالت تحقق به این نتیجه میرسند که در طول چند هفته و یا چند ماه آینده، رشد بهتری داشت، آن سهم را میتوان خریداری کرد. میزان سودآوری و در عین حال، میزان ریسک پذیری بالا میباشد. استراتژی پویایی تریدینگ شکل، بررسی مدلهای ارزیابی روزانه با این تفاوت که در آن زمان طولانیتر است، میباشد.
استراتژی معامله موقعیت طبق تحلیل بنیادین بازار و پیش بینی روندهای بلندمدت یا سایر سرمایه ها استوار میباشد، در حالی که سایر راهکارها و شیوه ها امکان دارد بر اساس تحلیل تکنیکال یا عوامل کوتاه مدت وجود داشته باشد. یکی از مهم ترین تفاوتهای استراتژی معامله موقعیت با دیگر استراتژیها، مدت زمان نگهداری سرمایه میباشد. در حالی که داراییهای حاوی روزانه یا اسکپرها قادر هستند خود را در بازههای زمانی طولانی یا کوتاه مدت، بعضی اوقات چند دقیقه چند ساعت نگهدارند، مخارج گرانها را امکان دارد برای ماهها یا حتی سالها محفوظ بدارند.
سخن پایانی:
در این مقاله با تلاش بر اینکه اطلاعات و داده های مهم و موثری را در رابطه استراتژی معامله موقعیت در تحلیل تکنیکال را در اختیار شما قرار دهیم همچنین تفاوت این استراتژی با سایر استراتژی ها و تکنیکات بازاریابی و معامله گری را در عناوین مطالب خود قرار دادیم و گفتیم که این استراتژی بسیار موثر در شرایط و موقعیت های معاملاتی و سرمایه داری شما محسوب میشود. استراتژی معامله موقعیت از ویژگی ها و کاربردهای متفاوتی برخوردار است که در مقاله خود به آنها اشاره کردیم.